Vleeschmeester Helmond

Hierbij willen wij ons voorstellen aan u. Korien van Os, geboren te Pusan in Zuid Korea, opgegroeid in Helmond. Ronnie van Os, geboren en getogen te Helmond.
Tot augustus 2012 heeft Ronnie een slagerij bestierd aan de Mierloseweg 17 te Helmond. Handelend onder de naam slagerij van Os. Deze heb ik verkocht aan een collega slager. Na een aantal jaren in de keuken van de retail te hebben gekeken. Ging het toch weer kriebelen bij Ronnie. In die jaren leerde Ronnie Korien kennen en zijn ze getrouwd in 2020.
In de tussen tijd waren we ook bezig om weer een slagerij voor onszelf te gaan beginnen. Deze hebben we gevonden aan de Hoofdstraat 148 te Helmond. Deze handelde onder de naam: uw slager Jack Biermans. Na een paar oriënterende gesprekken met de oprichter van de Vleeschmeester formule was onze indruk daarvan zo sterk en vertrouwd dat we een samenwerkingsverband met deze franchise formule zijn aangegaan. De visie en toekomstplannen van deze formule sprak ons heel erg aan en daarom zien wij de toekomst voor onze slagerij met het volste vertrouwen tegemoet.

Wij hopen u te mogen verwelkomen bij Vleeschmeester Ronnie van Os. Hoofdstraat 148 te Helmond.