Yogastudio Yogadaya

Yogastudio Yogadaya

Yoga maakt je fysiek en mentaal sterk en energiek. Het houdt je hoofd helder, ook in stressvolle situaties. Je leert om beter naar jezelf te luisteren en om gerichtere keuzes te maken. Yoga is niet zweverig, maar een praktische methode om een gezonder, bewuster leven te leiden. Daarnaast is het ook nog eens heerlijk om te doen. Even een moment echt voor jezelf. 

Debby Walters-Smits is een gediplomeerd yogadocente. Naast haar opleidingen volgt ze nog altijd graag aanvullende cursussen, workshops en trainingen om haar kennis over te dragen in haar lessen. De groepsgrootte is beperkt, waardoor er genoeg ruimte is voor persoonlijke aandacht. Daarnaast is ze ook moeder van twee kinderen. Ze weet uit eigen ervaring hoe hectisch het dagelijks leven kan zijn en wat yoga kan betekenen voor ouders.
Momenteel biedt studio Yogadaya de volgende lesvormen aan:Power yoga
Deze sportieve, energieke yogales vergroot je kracht, lenigheid en balans. Je ontdekt dat je meer kunt dan je denkt. Met Power yoga voel je je energiek en vrij. Door het herhalende karakter van de houdingen, ontstaat er een soort ‘flow’; het gevoel van meditatie in beweging.Easy Flow
De Easy Flow  is een gevarieerde yogales, waarbij in een rustig tempo verschillende asana’s elkaar opvolgen. Er wordt minder nadruk gelegd op kracht, zodat deze vorm een goed alternatief is voor mensen met blessures of voor hen die het actievere Power Yoga te zwaar vinden. Easy Flow yoga geeft minder belasting op diverse spiergroepen en besteedt extra aandacht aan ademhaling en concentratie. Yin yoga
De yogales waarbij je het langst in de (zittende en liggende) houdingen blijft. De werking ervan gaat heel diep; Yin yoga heeft een weldadig effect op o.a. organen en gewrichten. Yin yoga heeft een meditatief karakter; je beoefent mindfullness. Na een les ben je weer helder in je hoofd en heerlijk ontspannen.

Er is een geschikte yogavorm voor iedereen die op zoek is naar ontspanning, een gezonder lichaam en meer zelfbewustzijn. Wie het graag zelf wil ervaren, kan kennismaken via een gratis proefles of deelnemen aan een losse workshop.