Zanggroep Just for Fun

Just for Fun is een enthousiaste zanggroep met ongeveer 40 zingende leden, opgericht in maart 1993. Onze groep is verdeeld over 5 stemmen: sopranen, mezzosopranen, alten, tenoren en bassen.

De wekelijkse repetitie-avonden vinden plaats op donderdagavond inDe Geseldonk te Mierlo-Hout (Helmond) van 20.00 tot 22.00 uur. Niet alleen tijdens maar ook na afloop van de repetities is het gezellig.

Het plezier dat iedereen beleeft aan het samen zingen is zeker ook te zien wanneer wij een optreden verzorgen.

In de beginperiode bestond het repertoire vooral uit nummers van de jaren 60-70-80. Inmiddels hebben we dit uitgebreid met jazz- en musicalnummers en (actuele) popsongs. Ook eigen arrangementen van onze dirigent Dan Loredan zijn inmiddels toegevoegd aan het repertoire. Daarmee laat Just for Fun zien en horen meer in huis te hebben dan alleen zingen voor het plezier.

De begeleiding tijdens onze optredens wordt verzorgd door een eigen combo bestaande uit een drummer en twee gitaristen. Tezamen met de dirigent, die ons begeleidt op piano, zorgt het combo ervoor dat elk optreden een swingend geheel wordt.

Wanneer Just for Fun een concert geeft is dat altijd een feest voor oog en oor. Er wordt veel zorg besteed aan de kleding die wij tijdens de optredens dragen.

En dan is er nog de choreografie. Elk nummer wordt ondersteund door passende bewegingen, waardoor het steeds aantrekkelijk blijft, niet alleen om te luisteren naar Just for Fun maar ook om naar te kijken.