Het A-team van Swift/Bevo uit Helmond/Panningen heeft dinsdagavond niet kunnen stunten in de bekerwedstrijd tegen Dynamico uit Oss.

Ploeg uit eredivisie op bezoek

De eredivisionist uit Oss won met 21-35 van het team wat opereert in de landelijke jeugddivisie. Kees van Hooft, de trainer van Swift/Bevo, was voor aanvang van de wedstrijd duidelijk: “Genieten van het spel en de mogelijkheden die je krijgt benutten.”

Snel spel eerste helft

Nadat de scheidsrechters Van Boxtel en Van Otterdijk het beginsignaal hadden gefloten ontspon zich een wedstrijd met twee aanvallende teams. De jongens van Swift/Bevo wisten lange tijd in de buurt van de ploeg uit Oss te blijven, dankzij goede stops van de doelman van Swift. Ondanks dat had Dynamico bij rust een kleine voorsprong van 13-19.

Gasten tweede helft stukken beter

Na de thee liep het team uit de eredivisie steeds verder uit. Waar de schoten aan Helmondse kant onzuiverder werden, liet Dynamico zien uit alle hoeken wel te kunnen scoren. Na twee maal 30 minuten zuivere speeltijd was het bekersprookje voor de jongens van Swift/Bevo ten einde.

 

Tip de redactie

Ditishelmond.nl

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@ditishelmond.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geschreven door DitisHelmond Mario van Dinther

Passie voor radio en nieuws met meer dan 30 jaar ervaring.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *