Ben of ken jij diegene waar Fatima naar op zoek is?

Hieronder lees je de oproep van Fatima.

Hoi! Mijn naam is Fatima en ik ben 30 jaar oud. Ik ben visueel beperkt maar dat laat mij absoluut niet beperken in mijn doen en laten. Tot mijn grote teleurstelling ben ik volledig afgekeurd. Omdat ik toch iets om handen wil hebben, heb ik een stichting opgezet waar ik dagelijks mee bezig ben. Daar ben ik ontzettend trots op! Ik ben een doorzetter en ik sta positief in het leven. Ik heb liever spijt van de dingen die ik wel gedaan heb als van de dingen die ik niet gedaan heb! Mijn informele netwerk is helaas niet groot. Ik zou het dan ook heel fijn vinden om een leuke meid te ontmoeten van rond mijn leeftijd om gezellig mee te kletsen of om samen mee de natuur in te gaan, wandelend of met de tandem. Ik zou ook graag willen paardrijden alleen heb ik hier nog geen ervaring mee.

Spreekt deze oproep jou aan en kun jij minimaal 1 keer per week afspreken in de ochtend of middag? Stuur dan een e-mail met je naam en telefoonnummer naar m.faust@meedemeentgroep.nl

Ben jij ook op zoek naar iemand waarmee je leuke dingen kunt te ondernemen? Of ben je benieuwd naar wat MEE voor jou kan betekenen? Je kunt rechtstreeks contact opnemen met MEE. Gratis en zonder verwijzing.

Bel 088 465 35 55 of stuur een email aan mee@meedemeentgroep.nl.

 

Tip de redactie

Ditisonzewijk.nl – Helmond – Omroep Helmond

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@ditishelmond.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geschreven door Stichting MEE Zuidoost Brabant

Missie Ons ideaal is een inclusieve samenleving waarin mensen met een beperking gewoon kunnen deelnemen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *