Bestuur Helmond Sport compleet met William Verkoelen

Met de benoeming van William Verkoelen is het bestuur van Helmond Sport compleet. De 54-jarige geboren Helmonder is per direct toegetreden tot het bestuur van de club. Verkoelen was al nauw betrokken bij het bestuur als adviseur maar gaat nu een officiële rol vervullen. Ook blijft hij actief als bestuurslid van Stichting Heel Helmond Support.

Naast zijn werkzaamheden voor Helmond Sport is Verkoelen mede-eigenaar van Digimij, een strategische IT partner voor MKB-bedrijven in de regio Zuidoost-Brabant. “Ik kom al vanaf mijn twaalfde op de Braak en ik kan wel zeggen dat ik van deze club houd. Graag wil ik een bijdrage leveren als verbindende factor om nog meer mensen te enthousiasmeren om zich in te gaan zetten voor Onze Club. Dit alles om de club nog sterker en gezonder te maken,” aldus William Verkoelen.

Philippe van Esch

Voorzitter Philippe van Esch is blij met het aantrekken van een nieuw bestuurslid. “Met de komst van William hebben we ons bestuur verder kunnen versterken. Met zijn kennis, ervaring en hart voor de club zijn we ervan overtuigd dat we gezamenlijk de juiste stappen vooruit kunnen zetten richting het nieuwe stadion.”

Tip de redactie

Ditisonzewijk.nl – Helmond – Omroep Helmond

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@helmond.ditisonzewijk.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geschreven door Redactie DitisHelmond Liam Toll

Liam Toll volgt namens DitisHelmond de Helmondse politiek en heeft tevens een wekelijkse column op deze site.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *