Een bezoekje aan De Ontdekfabriek. In het kader van de serie: ‘Wat is er te doen in onze eigen regio’ bracht het team van Omroep Helmond /Ditisonzewijk een bezoekje aan dit avonturenparadijs.

Velen gaan nu niet op vakantie omdat er teveel risico is vanwege het coronavirus. Toch zijn er in de regio ook voldoende activiteiten voor een dagje uit met de kinderen. De Ontdekfabriek biedt activiteiten voor kinderen vanaf ongeveer 6 jaar. Je kunt er je verjaardagsfeestje houden maar ook scholen kunnen de ontdekfabriek bezoeken. De jeugd kan hier op een laagdrempelige manier kennis maken met techniek, creativiteit en design. Vele bedrijven vinden de ontdekfabriek zo belangrijk dat zij de activiteiten graag sponsoren.

Tijdens het bezoekje nam presentatrice van Omroep Helmond Leontine Verhoeven een kijkje en zij maakte een raceauto en een eigen tekenfilmpje. Ook wordt er getoond hoe je van afvalmaterialen leuke nieuwe dingen kunt maken. Een leuk uitstapje voor het hele gezin.

Als de kinderen een beetje moe zijn van alle binnenactiviteiten, kunnen ze zich ook buiten in de Ontdekfabriek nog heerlijk vermaken. Dus genoeg te doen in onze eigen regio!

 

Tip de redactie

Ditisonzewijk.nl – Helmond – Omroep Helmond

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@helmond.ditisonzewijk.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geschreven door Omroep Helmond

Omroep Helmond, het lokale TV en Radio station van Helmond Stadsradio Helmond is al vanaf 1984 in de lucht (FM 107.2 Mhz) en op de kabel (FM 94.4 mhz). Onze organisatie heeft ook de beschikking over een TV - kanaal op de kabel frequentie 256, en UPC digitaal kanaal 31.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *