Binnenkijken bij ROC Ter AA Helmond 

In het écht sfeerproeven bij ROC Ter AA. Dat kan van 12 tot en met 16 april want er worden (op afspraak) rondleidingen gegeven tijdens de open avonden. Dit is de kans voor laatstejaars leerlingen om sfeer te proeven en de laatste vragen te stellen. 

 

Welkom offline 

Leerlingen in het laatste jaar kunnen hun bezoek plannen via www.roc-teraa.nl/openavond2021. Een student van ROC Ter AA leidt rond. Dan wordt het college bezocht om te zien waar  les wordt gegeven en waar de pauze is. Kom alles te weten over de opleiding, stages en beroepen die erbij horen en stel vragen. Uiteraard volgt het roc alle RIVM-maatregelen tijdens de bezoeken. 

 

Brabants beste 

ROC Ter AA is het beste roc van Noord-Brabant én Limburg volgens de Keuzegids Mbo 2021. De school telt ruim tachtig mbo-opleidingen op het gebied van bouw, business, design, dienstverlening, entree, ICT, onderwijs en kinderopvang, techniek en technologie en zorg en welzijn. Daarnaast worden volwasseneneducatie aangeboden en vavo-opleidingen. ROC Ter AA heeft vijf locaties verdeeld over Helmond, Mierlo en Deurne.  

Tip de redactie

Ditisonzewijk.nl – Helmond – Omroep Helmond

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@ditishelmond.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geschreven door DitisHelmond Austeja Jonikate - Redactie

Ik ben Austeja en ik kom uit Helmond. Ik studeer journalistiek in Utrecht en ik ben een van de nieuwe aanwinsten van DitisHelmond.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *