BN’er Nance Coolen te gast bij Dit Is Helmond

Aanstaande vrijdag 7 oktober zal niemand minder dan Nance Coolen aanschuiven in het radioprogramma Aaron D. On Air XL bij Dit Is Helmond Radio.

Nance is geboren en getogen in het Brabantse Asten en was vroeger vaak in Helmond te vinden. Tenslotte kwam haar moeder uit Mierlohout.

Nance CoolenNance brak in de jaren 90 door als leadzangeres bij de populaire eurodance-groep Twenty 4 Seven, scoorde daarmee enkele wereldhits en vloog de hele wereld over. Later beleefde Nance ook solo succes en kreeg zij de mogelijkheid om te presenteren op landelijke televisie. Dit begon met Liefde Is op RTL5, later volgde Popstars bij SBS6 en Lingo bij de TROS.

Tegenwoordig zingt zij wederom de sterren van de hemel bij Twenty 4 Seven en bracht vorig jaar zelfs een nieuwe single “Do You Want Me” uit. Maart 2021 bracht Nance ook al een bezoekje aan Dit Is Helmond TV, voor opnames van het programma Artiest van de Maand.

Aaron D. On Air gepresenteerd door Aaron Dijsselbloem en sidekick Dirk Norg begint vrijdag om 15.00u en is live te volgen via 107.2fm ether of online via DitIsHelmond.nl 

Tip de redactie

Ditishelmond.nl

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@ditishelmond.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geschreven door DitisHelmond Aaron Dijsselbloem

Aaron Dijsselbloem Radiomaker - Entertainer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.