Bob de Voogd Trophy definitief op zaterdag 23 oktober

 

Na het groene licht van de secretaris van Hockeyclub Helmond, is zaterdag 23 oktober de definitieve datum voor de eerste editie van de Bob de Voogd Trophy in Helmond.

Willems-Bouw moest wachten op het wedstrijdprogramma van hockeybond KNHB voor een definitief akkoord. Nu blijkt dat 23 oktober niet is ingepland in de speelkalender, kan het levende eerbetoon doorgaan van Helmondse Sporthelden aan Bob de Voogd bij zijn eerste club in Helmond.

De Bob de Voogd Trophy is een toernooi voor mini’s, jongens en meisjes. Doestelling van de stichting Helmondse Sporthelden is om met clinics in samenwerking met Jibb+, ook schoolteams aan het deelnemersveld toe te voegen. Daardoor wordt het evenement met de naam van de Helmondse 146-voudig ex-international echt een toernooi voor iedereen.

De visie van Helmondse Sporthelden is er mede opgericht om vooral ook kansarme kinderen in Helmond kennis te laten maken met hockey. Mocht een kind het leuk vinden, dan wordt over de kosten van een lidmaatschap gesproken met stichting Leergeld. Zo wil de organisatie voorkomen dat sport voor bepaalde groepen in de samenleving een luxe is.

Aanmelden voor de Bob de Voogd Trophy kan per direct, zelfs met meerdere teams per vereniging, via www.helmondsesporthelden.nl

Tip de redactie

Ditishelmond.nl

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@ditishelmond.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geschreven door DitisHelmond Paula van Hout - Redactie

Eindredacteur DitisHelmond

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *