In ‘t Brandpunt in Brandevoort was op 2 juli de boekpresentatie van de nieuwste politiethriller  ‘Allemaal Hoeren’ ,van Franziska Weissenbacher uit Helmond. Het boek is de opvolger van De Matchmaker en Graf 521, die al eerder door Franziska werden geschreven.

Samenvatting

Een ontspannen dag in de tuin komt tot een abrupt einde, wanneer rechercheurs Hans Dijkma en Laura Mandemaker naar een plaats delict worden geroepen. Een jonge vrouw is vermoord in een nabijgelegen natuurgebied. Al snel volgen er meer moorden. Wie is deze seriemoordenaar die een merkteken achterlaat op de doden? Wat hebben de slachtoffers met elkaar gemeen? De rechercheurs storten zich op het onderzoek, dat wordt bemoeilijkt als er informatie wordt gelekt en er sprake blijkt te zijn van belangenverstrengeling. De spanning loopt op, zowel in de privésfeer als op het politiebureau. Slaagt het team erin de dader te stoppen?

Boek verkrijgbaar

Deze politietriller is zowel als paperback voor 19.00 euro  en als e-book te koop bij de Ganzeveer in de Oude Aa of te bestellen bij Bol.com. Verder is  het bestellen ook nog mogelijk bij de firma Letterrijn.

Zout op de friet

Zout op de friet? Het is een vraag die Franziska Weissenbacher al honderden keren heeft gesteld. Ze is allround medewerkster in een frietzaak/automatiek. In haar vrije tijd schrijft ze misdaadverhalen. Ze is getrouwd, moeder van twee dochters en vier zonen en oma van een groeiend aantal kleinkinderen.

De presentatie van het boek was dus in het in het Brandpunt in Brandevoort, dat is  ca 200 meter verwijderd, van een van de plaatsen delict.

Klik hier voor videoverslag

© Tekst en Foto’s Henk van Dijk

Tip de redactie

Ditishelmond.nl

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@ditishelmond.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geschreven door Henk van Dijk

Henk van Dijk is de vaste fotograaf van Dit is Helmond In zijn werkzame leven was hij tot aan zijn pensionering, grond en luchtfotograaf bij de Koninklijke Luchtmacht. Ook de vaste fotograaf van de Heemkundekring Helmont en een trotse militair Veteraan.

Dit artikel heeft 4 reacties

  1. Gert H.M. Bouten Reply

    Beste Henk, dank voor deze fraaie rapportage. Prikkelt mijn nieuwsgierigheid om het boek te kopen.

  2. Jolanda Reply

    Het was een mooie bijeenkomst gisteren. Een mooi verhaal en ze schrijft ontzettend mooie boeken. Een Helmondse schrijfster dat mag gezegd worden.

    Franziska Bedankt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.