Bourgondisch genieten in de Peel

Bourgondisch genieten in het Land van de Peel

Het PeelPeuzelboekje 2023 is vanaf nu te koop

Ook dit jaar kan er weer gepeelpeuzeld worden. Het PeelPeuzelen is een leuke en toegankelijke manier om de regio en de vele eetgelegenheden in het Land van de Peel te ontdekken. Het concept blijft gelijk aan voorgaande jaren. De PeelPeuzelboekjes zijn vanaf nu verkrijgbaar voor €17,50 bij de lokale VVV’s en toeristenbureaus in de Peel. De bonnen zijn geldig t/m 30 september 2023.

Bourgondisch genieten

In het PeelPeuzelboekje zitten in totaal 10 bonnen (Peuzelkes), die je kunt inleveren bij de deelnemende horecabedrijven die in het boekje staan vermeld. Voor elk bonnetje krijg je een lekker gerechtje geserveerd. Het boekje staat niet op naam, je kunt er dus ook samen of met het hele gezin van genieten. Je bent niet gebonden aan een route of arrangement, hoeft niet te reserveren en hebt ook nog eens keuze uit 41 horecabedrijven, verspreid over de gemeentes Helmond, Asten, Deurne, Gemert-Bakel, Laarbeek en Someren. Zoals voorgaande jaren is het wél verplicht om bij elke bon een consumptie te bestellen. Dit seizoen variëren de PeelPeuzels van heerlijke soepen en lekkere broodjes tot smakelijke zoetigheden.

PeelPeuzelen in het Land van de Peel

PeelPeuzelen 2023 betreft net als vorig jaar een samenwerking tussen de regionale organisatie Land van de Peel en de lokale toeristenbureaus. Het PeelPeuzelboekje is verkrijgbaar bij de VVV-winkels in Helmond, Asten, Deurne en Gemert-Bakel, maar ook bij de gastvrije ambassadeurs van Toeristisch Laarbeek en het Toeristische Informatiepunt Someren.

Via de Facebookpagina van Land van de Peel worden in de maand april drie PeelPeuzelboekjes weggegeven. Houd de pagina in de gaten om kans te maken!

Meer informatie: www.peelpeuzelen.nl

Tip de redactie

Ditishelmond.nl

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@ditishelmond.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *