Braverun na vier jaar terug

Goed nieuws voor alle die-hard-sporters onder ons. De zogenaamde ‘obstacle run’ Braverun keert na vier jaar terug in Helmond. Sport en plezier komen op 9 juli weer samen bij dit populaire evenement. De laatste editie trok meer dan 1200 deelnemers.

De start van deze editie is op de Automotive campus en loopt door de Stiphoutse bossen. Het vernieuwde parcours van 7 kilometer bestaat uit 40 obstakels die je moet overwinnen om uiteindelijk weer terug op de Campus te finishen. Deelnemers kunnen kiezen uit een parcours van 3,5 en 7 of 14 km, waarbij je al je kracht, uithoudingsvermogen en behendigheid moet gebruiken om de finish te bereiken.

Mini-run

Ook voor kinderen is er een parcours. De Mini-run van 3,5 km bestaat uit 30 obstakels. Kinderen vanaf 6 jaar, met een zwemdiploma op zak, mogen tot en met 12 jaar onder begeleiding meedoen. Ben je ouder dan 12 mag je zelfstandig deelnemen aan de Braverun.

Aanmelden

Jong of oud. Beginner of gevorderd. Iedereen kan meedoen aan de Braverun. Inschrijven kan nu voor het meest sportieve, unieke en uitdagende evenement van Helmond via www.braverun.nl. De eerste aanmeldingen krijgen een gratis Braverun t-shirt!

Op bijgevoegde foto’s een sfeerimpressie van de vorige editie. Destijds gehouden in Brandevoort, rondom de Veste.

 

Tip de redactie

Ditishelmond.nl

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@ditishelmond.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geschreven door DitisHelmond Ivo Mikkers - Redactie

Ivo Mikkers Redactie ondersteuning DitisHelmond

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *