Vier ‘Helmondse Helden’ verrast tijdens nieuwjaarsreceptie

De (digitale) nieuwjaarsreceptie van de gemeente bevatte dit jaar enkele nieuwe elementen. Zo kregen tijdens de avond een aantal Helmondse talenten een podium. Hit the Road-winnaar Sem Jansen trad op en er werd een animatiefilm van de Helmondse Lava getoond. Wim Daniëls sprak een column uit. Het hoogtepunt van de avond was de verrassing voor vier ‘Helmondse Helden’.

‘Ik ben trots op alle inwoners die een extra stapje hebben gezet voor een ander in deze crisis. Vier personen benoemen we tot Helmondse Held, zij staan symbool voor alle gelijksoortige initiatieven die zijn opgestaan in onze stad in 2020’, zei burgemeester Elly Blanksma. Vervolgens zagen we hoe Aziz El Mansouri (Mansouri Gym), Erica en Irma Martens (Dubbel Trubbel) en Isabelle van Esch werden verrast met een Hellemond Gift van 500 euro.

Niet alleen zij werden verrast, ook de kijkers met een Helmonds woonadres maakten kans op een cadeau. De collegeleden en jeugdburgemeester Noël Silalahi verdeelden 30 lokaal ingekochte cadeaus door het grabbelen van ticketnummers. Zo werden er bijvoorbeeld Helmonders blij gemaakt met een lamp van de Job Factory, een diner bij de Deftige Aap (zodra het weer kan) en een Hellemond Gift van 500 euro.

Alle winnende ticketnummers kunnen worden terugvonden op de website van de gemeente Helmond.

De burgemeester trapte de uitzending af met haar jaarlijkse nieuwjaarstoespraak. Hierin blikte zij uitgebreid terug op de coronacrisis die het jaar 2020 tekende (zie eerder bericht op deze site).

 

Tip de redactie

Ditisonzewijk.nl – Helmond – Omroep Helmond

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@helmond.ditisonzewijk.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geschreven door Gemeente Helmond afd. Persdesk

Bron: Gemeente Helmond afd. Communicatie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *