Het jaarlijkse Burgemeestersontbijt is alweer voorbij. Op het ROC-college aan de Keizerin Marialaan kwamen weer vertegenwoordigers van diverse scholen uit Helmond bij elkaar voor een gezellig ontbijtje met de burgemeester en wethouder de Leeuw. Ook waren er diverse mensen van bepaalde instanties aanwezig, waaronder Irene Gruintjes van JOGG(jeugd op goed gewicht). Tevens werden er twee certificaten uitgereikt aan scholen de Korenaer en het ROC zelf vanwege hun inzet om op de scholen de leerlingen te leren hoe gezond men kan eten en bewegen. Ter vermaak waren er twee jongleurs aanwezig die als het ware konden “goochelen” met ballen en kegels. Toen werd het startsein gegeven om aan te vallen voor de lunch. Terwijl de jeugd lekker aan het eten en keuvelen was, schoof de burgemeester en de wethouder af en toe aan bij diverse tafels om te praten over hun school en hun mening te vragen over het gezonde eten. Maar er waren ook veel kinderen die meer belangstelling hadden voor de imposante ambtsketen die om de nek hing van mevrouw Blanksma. En zoals het hoort vertelde de burgemeester enthousiast over de betekenis en het ontstaan van de keten. De aanwezige pers en sommige kinderen, die met de burgemeester op de foto wilden, kregen even de tijd om wat foto’s te maken en na afloop bedankten mevrouw Blanksma en de wethouder iedereen voor de aanwezigheid en het gezellige ontbijt.

 

Kijk voor#LiveSteam https://www.facebook.com/ditisonzewijk.nl 

 

Meer-Helmond-Noord-digitaal-wijk-nieuws-etc..
Website: www.helmond-noord.ditisonzewijk.nl
Facebook:  Helmond-Noord
Twitter:  Ditisonzewijk
Google+  Ditisonzewijk

Videokanaal: www.ditisonzewijk.tv
Agenda-Helmond, Cultuur, Kunst, Calamiteiten, Evenementen, Zakelijk, Startpagina per wijk, Overzicht-ondernemers in de wijk,Wijkfoto’s, DitisonzewijkTV, ofwel alles digitaal te vinden uit jouw eigen wijk (stad) in Helmond.Ook op Youtube weten wat er speelt in uw eigen wijk?

Abonneer je dan gratis op ons Youtube kanaal: KLIK HIER!

Tip de redactie

Ditishelmond.nl

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@ditishelmond.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geschreven door DitisHelmond Hans Choufoer - Redactie

Hans Choufoer - Wijkreporter bij DitisHelmond. Geboren in Leiden. Mijn camera en ik zijn onafscheidelijk en zijn elke dag op pad in de wijken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *