Buurtavond opvanglocatie Mierloseweg

Buurtavond opvanglocatie Mierloseweg op 19 april

Sinds maart 2022 worden in Helmond Oekraïense vluchtelingen opgevangen. De gemeente wil graag weten hoe omwonenden de opvang van Oekraïense vluchtelingen ervaren. Daarom organiseert de gemeente buurtavonden voor omwonenden van de gemeentelijke opvanglocaties. Op woensdag 19 april is de buurtavond voor omwonenden van de gemeentelijke opvanglocatie aan de Mierloseweg.

De buurtavond is in Wijkhuis Westwijzer aan de Cortenbachstraat 70 in Helmond. De start is om 19.30 uur met een opening door wethouder Harrie van Dijk. Tijdens de avond zijn medewerkers van de opvanglocatie en van de gemeente aanwezig om te luisteren naar en te praten over de ervaringen. Omwonenden en ondernemers in de buurt van deze opvanglocaties ontvangen een uitnodiging voor de buurtavond.

Aanmelden kan tot en met 17 april

Aanmelden kan via oekraine@helmond.nl. Geef in de mail aan met hoeveel personen je wilt komen.

 In gesprek blijven

Bij alle drie de gemeentelijke opvanglocaties voor Oekraïense vluchtelingen in Helmond is nu een buurtavond geweest. De gemeente wil met omwonenden van de opvanglocaties in gesprek blijven en blijft periodiek per locatie informele inloopmomenten organiseren. Omwonenden krijgen een uitnodiging als er een inloopmoment bij de opvanglocatie in hun buurt is.

Tip de redactie

Ditishelmond.nl

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@ditishelmond.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geschreven door Gemeente Helmond afd. Persdesk

Bron: Gemeente Helmond afd. Communicatie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *