Geannuleerd: Buurtavond opvanglocatie Margrietlaan Oekraïense vluchtelingen

De Buurtavond is geannuleerd.

Sinds maart worden in Helmond Oekraïense vluchtelingen opgevangen. De gemeente wil graag weten hoe omwonenden de opvang van deze vluchtelingen ervaren. Op 23 januari organiseert zij daarom een buurtavond voor omwonenden van de opvanglocatie aan de Margrietlaan.

In juli vond er al een buurtavond plaats voor omwonenden van de opvanglocatie aan de Nachtegaallaan. Binnenkort volgt nog een buurtavond voor de opvanglocatie voor Oekraïense vluchtelingen aan de Mierloseweg.

Op de buurtavond zijn medewerkers van de opvanglocatie en van de gemeente aanwezig om te luisteren naar en in gesprek te gaan over de ervaringen van omwonenden en ondernemers. Omwonenden en ondernemers in de buurt van deze opvanglocatie, ontvangen een uitnodiging voor de buurtavond.

Aanmelden tot en met 22 januari

De buurtavond is op 23 januari in de commissiekamer van de gemeente Helmond (Boscotondo), Frans Joseph van Thielpark 1 in Helmond. De start is om 19.30 uur met een opening door wethouder Van Lierop. Geïnteresseerde omwonenden kunnen zich aanmelden tot en met 22 januari via oekraine@helmond.nl. Geef in de mail aan met hoeveel personen u wilt komen.

Tip de redactie

Ditishelmond.nl

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@ditishelmond.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geschreven door Gemeente Helmond afd. Persdesk

Bron: Gemeente Helmond afd. Communicatie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *