Buurtcafé Helder Helmond in Brandevoort

Woensdag 12 oktober 2022 wordt weer het “Buurtcafé Helder Helmond” gehouden. Ditmaal zal het gehouden worden in de wijk Brandevoort en wel op sportpark SV Brandevoort 1.

Er zal een live-verbinding zijn voor de mensen die dit digitaal willen volgen. Het hoofddoel van ons buurtcafé blijft hetzelfde: de politiek laagdrempelig met de Brandevoorters te bespreken. Niet alleen met leden, maar ook met de geïnteresseerde inwoners van Helmond. Meepraten? Meedenken? Vragen stellen? Je hart luchten? Het kan allemaal bij dit buurtcafé in Brandevoort.

We hebben het vooral over het laatste politieke nieuws in Brandevoort. Zo gaan we met de inwoners in gesprek over ontwikkeling rondom de hoogspanningskabels, de slimme wijk (BSD) en de schoorsteen tuitjes worden besproken. Uiteraard is er eerst en vooral ook gelegenheid om de input van vanuit de inwoners te bespreken. Louis van de Werff van Haw Ut Hellemonds zal de avond ludiek afsluiten. Aanvang om 20.00, deelname uiteraard gratis en de koffie staat klaar!

Tip de redactie

Ditishelmond.nl

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@ditishelmond.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geschreven door DitisHelmond Toon van de Wijk - Redactie

Toon van de Wijk "de Toon van de Wijk"

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.