Buurtcafé Helder Helmond in Mierlo-Hout

Op 30 maart 2023 vindt het goedbezochte Buurtcafé van Helder Helmond plaats in wijkhuis De Geseldonk. Dit unieke evenement biedt inwoners uit de regio de kans om hun mening te geven en hun stem te laten horen over verschillende boeiende onderwerpen. We willen graag de input van de inwoners horen, zodat we gezamenlijk kunnen werken aan een beter Helmond.

De avond begint om 20:00 uur en er worden verschillende discussies gevoerd over actuele onderwerpen. Met o.a. Giftreinen, Groenvoorziening en Verkeersproblematiek. Ook is er de mogelijkheid om onderwerpen in te brengen. Er is een live-verbinding beschikbaar voor mensen die digitaal willen deelnemen. Er zal ook ruimte zijn om met andere inwoners in gesprek te gaan en om ervaringen te delen. Louis van de Werff van Haw Ut Hellemonds zal de avond luchtig afsluiten.

Het wijkhuis De Geseldonk ligt aan Van Cederhoutstraat44, 5706XC, in de wijk Helmond – Mierlo-Hout. Laat je stem horen en breng je ideeën naar voren om samen het leven in Helmond te verbeteren. Deelname is gratis en de koffie staat klaar!

 

Tip de redactie

Ditishelmond.nl

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@ditishelmond.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geschreven door DitisHelmond Ivo Mikkers - Redactie

Ivo Mikkers Redactie ondersteuning DitisHelmond

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *