Cabaretier Ramon Chatrer in College Tour van ‘de Knip’

Vandaag is er weer een nieuwe ‘College Tour’ op het Dr. Knippenbergcollege. Eerder dit jaar was Jermain de Rosario de gast om ondervraagd te worden door voor mavo-leerlingen. Donderdag 3 juni mag vwo 5 vragen afvuren op cabaretier en zanger Ramon Chatrer uit Aarle-Rixtel. 

In 2020 won hij de Publieks,- Jury,- en Publieksprijs op het Groninger Studenten Cabaret Festival met de voorstelling ‘Roestplaats’. Ook is hij elke vrijdag te horen met een lied over de week bij Giel Beelen op NPO Radio 2. Aanvang 14:30 uur.

Ramon Chatrer (1996) is cabaretier en zanger. Hij heeft tot 2015 op het Dr. Knippenbergcollege gezeten. Daar heeft hij drie jaar over klas 4 en 5 gedaan, om uiteindelijk toch zijn havo-diploma te halen. Daarna is hij gaan studeren op de Koningstheateracademie in Den Bosch.

Als het weer allemaal kan in coronatijd staat hij dit jaar in de halve finale van het Amsterdams Kleinkunst Festival. In de muzikale cabaretvoorstelling Roestplaats duikt Ramon in alle gevoelens die we als mensen kunnen hebben. Iedereen is wel een boos, verdrietig, jaloers of bang, maar waar is nou een plek om dat er even helemaal uit te gooien?

Ramon Chatrer (Foto: Linkedin)

Tip de redactie

Ditishelmond.nl

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@ditishelmond.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geschreven door DitisHelmond Paula van Hout - Redactie

Eindredacteur DitisHelmond

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *