Café de Karper neemt afscheid van ‘hun’ Annelies

Afgelopen zondag 19 juli heeft Mierlo-Hout afscheid genomen van Annelies van der Zee. Vrijwilligster en een begrip in Mierlo-Hout, maar vooral voor café de Karper was zij onmisbaar.

Annelies was een vrijwilligster in hart en nieren. Zij was onder andere bij elk EHBO evenement aanwezig. Tevens was zij het secretariaat van de EHBO en zij beheerde ook de spaarkas van de Karper. Zij zat ook in de organisatie van de skelterrace en de Kennedymars. Zij overleed op 6 mei van dit jaar.

Femma van Poppel heette iedereen welkom namens Moos en Chris, de zonen van Annelies en sprak haar waardering uit over de aanwezigheid van zoveel mensen. Zij vertelde de aanwezigen dat de Karper de rode draad in het leven van Annelies was. Je hoefde maar te bellen en zij was aanwezig. Omdat het begin mei niet mogelijk was om met meer mensen afscheid te nemen van Annelies, was er zondag een kleine maar emotionele herdenking en eerbetoon aan haar. Er werd een foto van haar onthuld boven haar spaarkas in de hoek van het café. Femma, Moos en Chris eindigden hun  speech met de woorden:  “Annelies,  we zullen je missen, maar nooit vergeten ” .

De mede hoofdsponsor van het dartteam de Karper is slijterij het Pijpke en als afsluiting van deze memorabele middag kregen de leden van het team nieuwe blouses met nieuw geborduurde opdruk.

Verslag en fotografie: Hans Choufoer

Tip de redactie

Ditisonzewijk.nl – Helmond – Omroep Helmond

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@helmond.ditisonzewijk.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geschreven door Redactie DitisHelmond Hans Choufoer

Redacteur - Foto-journalist bij DitisHelmond Geboren in Leiden (1957) Ik rook graag een sigaartje en hou van de natuur. Mijn camera en ik zijn onafscheidelijk.

Dit artikel heeft 4 reacties

 1. Avatar
  Femma van poppel Reply

  Mooi geschreven Hans super Bedankt 🌺

 2. Avatar
  Moos Reply

  Dankjewel Hans.
  Voor het prachtig verslag en de mooie foto’s .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *