Campagneborden verkiezingen geplaatst

De verkiezingen voor de Provinciale Staten en de Waterschappen 2023 staan weer voor de deur. De campagneborden voor de verkiezingen zijn geplaatst. Deze verkiezingen worden dit jaar gehouden op 15 maart. Er valt weer veel te kiezen, want naast de samenstelling van het provinciebestuur, telt je stem indirect mee voor de samenstelling van de Eerste Kamer.

Gisteren zijn ter voorbereiding op de verkiezingen de bekende campagneborden voor de verkiezingen geplaatst op diverse plekken in de stad. De borden geven maar liefst 20 partijen de kans zich te laten zien aan de kiezer. Er valt dus genoeg te kiezen dit jaar en de kans is groot dat één van deze partijen voor de dingen staat die jij belangrijk vindt.

Vanaf maandag 20 februari komt de gemeente met een overzicht van de stemdistricten en stembureaus. Je mag overigens op alle stemlocaties in de gemeente Helmond je stem uitbrengen. Neem wel altijd je stempas en legitimatiebewijs mee. Je kan zelfs in een andere gemeente stemmen, hoe je dit doet kun je vinden op de verkiezingspagina van de gemeente Helmond. Op deze pagina staat meer informatie over de verkiezingen. Te denken aan wat je moet doen als je zelf niet naar het stembureau kunt gaan of als je vanuit het buitenland je stem wil uitbrengen.

Foto van Jeanette

Door mee te helpen met tellen kun je op 15 maart zelfs nog een zakcent verdienen. Dubbele winst, voor jezelf én de provincie.
Meer informatie op bovenstaande pagina.

Tip de redactie

Ditishelmond.nl

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@ditishelmond.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geschreven door DitisHelmond Ivo Mikkers - Redactie

Ivo Mikkers Redactie ondersteuning DitisHelmond

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *