De Carat cultuurprijs wordt tweejaarlijks uitgereikt. De stichting Carat kent elke twee jaar de prijs toe aan personen of organisaties die zich bijzonder verdienstelijk hebben  gemaakt voor de kunst en cultuur in Helmond.

Thané Kleijn, stadskunstenaar en initiatiefnemer van het project ‘Goeikes’ krijgt bezoek van het team Omroep Helmond/Ditisonzewijk.  Zij was in 2018 de vorige winnaar van de Helmondse cultuurprijs met haar project  Goeikes, Helmonders in beeld.

Thané vertelt hoe de coronamaatregelen haar plannen in de war hebben gestuurd. Toch heeft haar creativiteit er niet onder geleden. In de corona lockdown ontwierp ze een Helmonds kwartetspel. Ook organiseerde ze een expositie buiten door het centrum van Helmond. Wat Thané Kleijn betreft: het project Goeikes krijgt een vervolg: ze wil het nog mooier en groter maken. Helmond is nog niet van haar af!

Inschrijven op site Stichting Carat

Het is nog mogelijk om je tot 22 november in te schrijven voor de Carat cultuurprijs. De uitreiking is in december.

Indien je denkt dat jij of jouw organisatie deze cultuurprijs verdient, schrijf je dan in via

www.carat-helmond.nl/carat-cultuurprijs.

Tip de redactie

Ditisonzewijk.nl – Helmond – Omroep Helmond

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@helmond.ditisonzewijk.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geschreven door Omroep Helmond

Omroep Helmond, het lokale TV en Radio station van Helmond Stadsradio Helmond is al vanaf 1984 in de lucht (FM 107.2 Mhz) en op de kabel (FM 94.4 mhz). Onze organisatie heeft ook de beschikking over een TV - kanaal op de kabel frequentie 256, en UPC digitaal kanaal 31.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *