Caribbean Night in Wijkhuis Westwijzer

caribbean

Wijkhuis Westwijzer

Op zaterdag 21 september was het zo ver. De eerste CARIBBEAN PARTY was een feit. Georganiseerd door 2 enthousiaste bewoners uit de wijk in samenwerking met het beheer van het Wijkhuis en met ondersteuning van de LEVgroep en de Wijkraad. Om 7 uur ’s avonds gingen de deuren open. In de voorverkoop waren er maar 7 kaarten verkocht en de spanning liep op. Zullen er überhaupt nog meer mensen op deze avond komen? Om 8 uur nog maar een handje vol mensen en eindelijk om half 9 kwam het dan eindelijk toch op gang. Pfff wat een opluchting voor de organisatie.

De spiegelzaal liep vol en er werd volop gedanst op Salsa, Merengue, Rachata, Kizomba en meer. Jong en oud waren aanwezig en de sfeer was geweldig. Dj Son zweepte de sfeer op en Grupo Ambiente, een echte Antilliaanse folklorische dansgroep liet zien hoe je de heupen echt los kan gooien. De surprise act was Rasnan (ook te vinden op Spotify) een jongen die opgegroeid is in onze mooie wijk. In de keuken werden lekkere Antilliaanse hapjes bereid en ze waren niet aan te slepen.

Wijkwethouder Harrie van Dijk kwam ook even polshoogte nemen en net als iedereen zat hij meteen in de sfeer. Wat een avond en wat een mooi initiatief. De organisatie was zo enthousiast dat ze op de avond zelf hebben besloten om elke maand een dansavond te organiseren. Elk derde weekend van de maand in Wijkhuis Westwijzer. Ook nieuwsgierig kom dan ook eens lekker swingen en zwieren

Tot ziens in ons mooie Wijkhuis Westwijzer. Heb je zelf ook een leuk idee voor een activiteit kom dan eens praten en samen kijken we wat er mogelijk is.

IMG_0305IMG_0307IMG_0313IMG_0318

Tip de redactie

Ditisonzewijk.nl – Helmond – Omroep Helmond

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@ditishelmond.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geschreven door Wijkkrant Helmond-West

Wijkkrant Helmond-West

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *