Hoe gaan we Carnaval vieren in coronatijd? Gaat dat wel door of wordt 2021 een jaar zonder Carnaval? Dat kan toch niet. Bij de Kluppels werd hard nagedacht over een oplossing voor het carnavalsfeest.

En toen kwam daar het antwoord. De Kluppels gaan toch Carnaval vieren in coronatijd en wel met twee live tv-uitzendingen.

Geen polonaise in hoftempel de Geseldonk deze Carnaval, maar wel solonaise door je huiskamer. En wie weet wordt de solonaise een nieuwe rage.

Op zaterdag 13 februari en zondag 14 februari 2021 brengen De Kluppels met twee live tv-uitzendingen Carnaval naar jouw huiskamer. Met muziek en entertainment van onder meer De Heeren Van en Skoepies kan iedereen op afstand genieten van Carnaval met het Kluppelcafé live vanuit hoftempel de Geseldonk. De Petazzieband komt met een quiz. In de wandelgangen is gehoord dat wethouder Harrie van Dijk langskomt. Berry Knapen en Rob Scheepers schijnen ook langs te komen. Er worden 10 bekende Houtenaren geïnterviewd. Ook zijn er fantastische prijzen te winnen.

En elk nadeel heb z’n voordeel, je grijpt deze Carnaval niet naast toegangskaarten. Want iedereen kan genieten van het grote carnavalsfeest van de Kluppels, vanuit de eigen huiskamer. Misschien niet zo gezellig als andere jaren, maar we maken er samen wel wat van.

Het is een aparte tijd, maar zoals een bekend carnavalslied zegt: “Want wat er met ons ook ooit gebeuren zal, we vieren altijd Carnaval.” Alaaf, blijf braaf en vooral hartstikke gezond.

Dus kijk allemaal op zaterdag 13 februari en zondag 14 februari 2021 live mee vanaf 19.30 uur via DitisHelmond op tv (plus website) en de facebookpagina

 

Tip de redactie

Ditishelmond.nl

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@ditishelmond.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geschreven door De Houtse Kluppels

Carnaval organiseren voor iedereen in Mierlo-Hout.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *