Carnavalsclub ’t Barrierke houdt de moed erin in

Carnavalsvereniging ’t Barrierke spoort iedereen aan om de carnavalsspirit er in te houden. De club vraagt of iedereen op 11 november, als het carnavalsseizoen begint, de eigen verenigingsvlag willen uithangen. Op die manier worden de carnavalsverenigingen toch een beetje gezien dit jaar.

Door de coronamaatregelen kan het carnavalsfeest dit jaar niet doorgaan. Daarom heeft carnavalsvereniging ’t Barrierke een leuk initiatief bedacht. Alle carnavalsvereniging hebben een eigen vlag die voor de verenging erg belangrijk is. ’t Barrierke heeft een oproep gedaan zodat zoveel mogelijk clubs op 11 november de eigen vlag uithangen. Volgens woordvoerder Baggermans is dit bedacht om de carnavalsverenigingen toch aandacht te geven.” Carnaval mag dan niet doorgaan, maar de verenigingen bestaan nog steeds.”

Anders dan voorgaande jaren

’t Barrierke baalt er ontzettend van dat ze dit jaar geen carnaval kunnen vieren. Daarom ook is er geen nieuwe carnavalsprins uitgeroepen. Veel verenigingen bedenken initiatieven, zoals online meetings. ’t Barrierke kijkt toch optimistisch vooruit naar het carnavalsseizoen. “Natuurlijk houden wij ons aan de coronamaatregelen en luisteren we naar de overheid. We hopen dat we toch nog iets mogen organiseren. Anders pakken we de volgende keer nog groter uit en wordt het carnavalsfeest onvergetelijk.”

Tip de redactie

Ditishelmond.nl

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@ditishelmond.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geschreven door DitisHelmond Toon van de Wijk - Redactie

Toon van de Wijk "de Toon van de Wijk"

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *