Carnavalsvereniging De Ao-Kanters ’66 viert jubileum

Carnavalsvereniging De Ao-Kanters ’66, bestond in 2021 55 jaar. Dit kon door Covid-19 niet gevierd worden, maar in 2022 wordt toch een poging gedaan. De bedoeling is om het jubileum in het weekend van 21 tot en met 23 januari 2022 te vieren.

Op vrijdagavond 21 januari is er een kletsavond met Freddy van de Elzen, Rob Scheepers, Iveke van Gerven, Rob Bouwman, Tadaa, Applaus en Trui & Herman. Muzikaal wordt deze avond opgeluisterd door Blaaskapel Ragazzi. De avond begint om 19.30 uur. De feesttent op het veld van SV Swift Helmond aan het Barentzpark is geopend vanaf 19.00 uur. Kaarten bestellen kan al via Ticketview.nl/shop/cvdeaokanters en kosten € 12.50 excl. reserveringskosten.

Op zaterdagmiddag 22 januari is er een seniorenmiddag voor alle senioren uit de wijk Helmond-Oost. Reserveren kun via info@ao-kanters.nl of bij de heer W van Dijk 06 34146732. De entree kost € 3,- en is inclusief een kopje koffie/thee met wat lekkers.

Zaterdagavond is het feestavond voor iedereen die De Ao-Kanters en Carnaval een warm hart toedraagt. Dan staat Feestband Markant op het podium. De avond begint om 20.00 uur en de feesttent is geopend vanaf 19.30 uur. Kaarten kosten € 11,- excl. reserveringskosten en zijn te bestellen via Ticketview.nl/shop/cvdeaokanters

Op zondag is de jubileumreceptie van 11.00 tem 19.00 uur. Op deze dag komen alle bevriende carnavalsverenigingen om de jubilaris te feliciteren met het 55-jarig jubileum. Jubileumprins Michael d’n Uurste en zijn Prinses Angela vieren Carnaval 2022 onder het motto: ‘Wij brouwen ons eigen feestje!’

Mocht het jubileumweekend toch weer niet gehouden kunnen worden door de coronaperikelen, dan zorgt de vereniging ervoor dat eenieder zijn of haar geld retour krijgt.

 

Tip de redactie

Ditishelmond.nl

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@ditishelmond.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geschreven door DitisHelmond Paula van Hout - Redactie

Eindredacteur DitisHelmond

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.