Cast Bloedwijn en Gele Rozen: deze week Pierre Simon Thomas

De opnames voor de Helmondse tv-serie ‘Bloedwijn & Gele Rozen’ zijn bijna afgerond. Scriptschrijfster is Karin de Laat en producent/regisseur is Anton van Stekelenborg van de Dutch Show Company. De serie wordt gemaakt voor DitisHelmond-tv. De  serie wordt in het voorjaar van 2022 op DitisHelmond-tv uitgezonden. De cast wordt alvast voorgesteld. Deze week: Pierre Simon Thomas.

“Hallo! Mijn naam is Pierre Simon Thomas, 23 jaar. Zelf woon ik in Arnhem maar mijn ouders wonen in Helmond. Ik mag de rol van Sebastiaan de Boer vertolken in Bloedwijn & Gele Rozen. ‘Bas’ is het zwarte schaap in de familie, niet zozeer meer een puber te noemen, maar nog steeds druk met zijn eigen leven, vrienden en studie. Alles om maar uit huis te zijn. Daarom krijgt hij weinig mee van al het drama dat zich afspeelt. Als een typische adolescent worstelt hij ermee om zijn plek in de wereld te vinden. Verder is hij een bijdehandje, net als zijn zus Kim en laat hij nog niet al zijn lagen op een eerste blik zien. Er zit meer in hem dan je zou denken.

Deze serie zit zó goed in elkaar en toen ik hoorde dat ik hierin mee mocht spelen, was ik geschokt. Mijn ervaring ligt vooral bij musicals, toneel en een paar studentenfilms. Een TV serie was wel andere koek voor mij. Het is mijn leerschool, waarin ik de kans krijg te groeien als acteur en tegelijkertijd een verdomd mooie serie mag maken met de meest geweldige mensen.

‘Bas’ is een extraatje in de serie en ik hoop dat mensen hem gaan mogen, zoals ik deze leuke spontane gozer heb mogen leren kennen. Je kan genieten van zijn aanwezigheid vanaf het voorjaar 2022 in Bloedwijn & Gele Rozen.”

 

 

Tip de redactie

Ditishelmond.nl

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@ditishelmond.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geschreven door DitisHelmond Paula van Hout - Redactie

Eindredacteur DitisHelmond

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *