Cast Bloedwijn en Gele Rozen stelt zich voor: dit keer Arjan Hamoen

De opnames voor de Helmondse tv-serie ‘Bloedwijn & Gele Rozen’ zijn bijna afgerond. Scriptschrijfster is Karin de Laat en producent/regisseur is Anton van Stekelenborg van de Dutch Show Company. De serie wordt gemaakt voor DitisHelmond-tv. Naar alle waarschijnlijkheid wordt de serie in het voorjaar van 2022 op DitisHelmond-tv uitgezonden. De komende tijd worden de acteurs alvast voorgesteld.  Deze week: Arjan Hamoen.

“Mijn naam is Arjan Hamoen. Ik ben 42 jaar en woon in Woerden met mijn gezin. Samen met mijn vriendin Marleen heb ik twee prachtige dochters: Dewi (12) en Yfke (9).  In ‘Bloedwijn en Gele rozen’ speel ik de rol van Barry. Een rustige man die analytisch denken verkiest boven emotioneel reageren.

Mijn acteercarrière startte in 2016 toen ik auditie deed voor een plek in de cast van de real life game Prison Escape.  Dit op aanraden van één van de acteurs en de bedenker van het spel, nadat ze mij hadden zien spelen als deelnemer. Daarvoor had ik eigenlijk nooit gedacht aan acteerwerk, maar eenmaal tussen de cast, groeide de drang naar beter worden snel. Ik werkte toen nog fulltime als docent en besloot in de weekenden en avonden cursussen te gaan volgen en me tevens in te schrijven bij diverse castingbureaus. Zo volgde ik onder andere een volledige opleiding voor stemacteurs  en ronde ik de Nederlandse acteurschool af.

Qua opdrachten deed ik de afgelopen jaren geregeld tv-commercials, filmprojecten, speelde interactief theater in meerdere grote real life games en de cast van Agatha events. Meters maken om beter te worden dus. Inmiddels werk ik sinds 2018 als volledig zelfstandig ondernemer en verdien ik mijn geld als acteur, model en voice-over. Mijn passie voor interactief theater in real life games houd ik stand in mijn eigen bedrijf: The Recruits.

Bloedwijn en Gele Rozen is een project dat aansluit bij een ambitie die lastig is te behalen: de Nederlandse tv en filmwereld. In de toekomst hoop ik op mooie rollen in nationale tv-series en films. Ik ben dankbaar voor deze kans en geniet van elke scene! En wie weet… ooit een seizoen 2?”

Tip de redactie

Ditishelmond.nl

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@ditishelmond.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geschreven door DitisHelmond Paula van Hout - Redactie

Eindredacteur DitisHelmond

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *