De entertainmentbusiness ligt op zijn gat. Toch kunnen sommige entertainers doorgaan met hun werk. Een van hen is Aaron Dijsselbloem. Hij zit in het animatieteam van Center Parcs Het Meerdal. Dijsselbloem geeft normaal gesproken optredens en presenteert shows zoals bingoavonden. 

Hij laat de spullen achter de schermen zien zoals de ‘entertainmentopslagruimte’ voor een nieuwe show vanuit Center Parcs genaamd ‘Wash-O-Matic’. Deze spelshow is al deels begonnen, maar is vanwege de coronacrisis stil komen te liggen.

Dat het grote programma stilligt wil niet zeggen dat Dijsselbloem en zijn collega’s bezoekers niet kunnen vermaken. Op een spelavond kunnen nu zo’n dertig mensen aanwezig zijn. Natuurlijk hoopt de Helmonder dat hij bij de grote avonden veel publiek, met name kinderen, kan ontvangen. Dat duurt alleen nog even.

Tip de redactie

Ditisonzewijk.nl – Helmond – Omroep Helmond

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@helmond.ditisonzewijk.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geschreven door Omroep Helmond

Omroep Helmond, het lokale TV en Radio station van Helmond Stadsradio Helmond is al vanaf 1984 in de lucht (FM 107.2 Mhz) en op de kabel (FM 94.4 mhz). Onze organisatie heeft ook de beschikking over een TV - kanaal op de kabel frequentie 256, en UPC digitaal kanaal 31.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *