In het nieuws van het Centrum Management Weekoverzicht week 43 vertelt Linda Haverkamp, Centrum Manager, dat de bezoekersaantallen in het centrum minder zijn geworden door de nieuwe coronamaatregelen. De bezoekersaantallen op de weekmarkt op zaterdag blijven wel stabiel.

Ondanks de corona zijn er geen winkels omgevallen, behalve enkele grote winkelketens die het voor de coronacrisis al moeilijk hadden. In de Elzaspassage komen zelfs 3 winkels bij. Er is een winkel vanuit de Elzaspasssage verhuisd naar de Veestraat. Er zijn winkels die gaan uitbreiden om een groter winkeloppervlakte te creëren. Het centrum van Helmond is dus nog steeds in beweging.

De ondernemers hanteren een deurbeleid van een maximum aantal bezoekers. Spatschermen zijn opgehangen. Pinautomaten worden regelmatig schoongemaakt. Ook draagt men mondkapjes. Men handhaaft de anderhalve meter zoals voorgeschreven. Het centrum is dus veilig om te bezoeken.

Het nieuws van het Centrum Management Weekoverzicht week 43 geeft dus ondanks de corona een positief beeld.

Tip de redactie

Ditisonzewijk.nl – Helmond – Omroep Helmond

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@helmond.ditisonzewijk.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geschreven door Omroep Helmond

Omroep Helmond, het lokale TV en Radio station van Helmond Stadsradio Helmond is al vanaf 1984 in de lucht (FM 107.2 Mhz) en op de kabel (FM 94.4 mhz). Onze organisatie heeft ook de beschikking over een TV - kanaal op de kabel frequentie 256, en UPC digitaal kanaal 31.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *