Hans geeft chocolaatje door aan Lisanne

Op 1 oktober heeft Hans van Bragt, na velen jaren van heerlijke chocola, het chocolaatje overgedragen aan de nieuwe eigenaresse Lisanne van Woerkom-Kuijpers. Lisanne is een echte Helmondse en heeft een enorme passie voor chocola.

Lisanne is banketbakker geweest en heeft acht jaar in een bakkerij gewerkt. Altijd had ze al een enorme passie voor chocola. Die passie kan ze nu eindelijk waar maken. Lisanne heeft toen ze nog de banketbakkersopleiding deed, stage gelopen bij Hans. Zo heeft ze natuurlijk alle kneepjes van het vak mogen leren. Zoals je je misschien wel kan voorstellen was ze meteen verkocht. Toen ze hoorde dat Hans ging stoppen hoefde ze dan ook niet lang na te denken.

Lisanne is niet alleen de nieuwe eigenaresse van de chocolaterie in de Cacaofabriek, maar heeft ook haar eigen taartenbedrijf. Hier maakt ze onder andere prachtige bruidstaarten.

De chocolaterie werd in 1894 opgericht en is sinds 2014 in de Cacaofabriek in Helmond te vinden. De chocola wordt hier helemaal fairtrade en met de hand gemaakt.

Wij wensen Lisanne een hele mooie tijd toe als nieuwe eigenaresse.

Foto’s Hans Choufoer

Tip de redactie

Ditishelmond.nl

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@ditishelmond.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geschreven door DitisHelmond Fee van Riet - Redactie

Redactie DitisHelmond

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *