Circus in de stad op Verlengde Schooldag in De Braak

De LEV groep houdt op dinsdag 26 oktober in het kader van de Verlengde Schooldag een grootse vakantieactiviteit in Sporthal de Braak. Samen met zes deelnemende scholen en 120 kinderen wordt er die dag een circusshow gemaakt met om 14.00 uur een voorstelling voor ouders. 

Circus Tadaa! verzorgt al ruim 25 jaar circus workshops voor scholen en bedrijven. De mannen achter Circus Tadaa! zijn Jos Derks en Bas Kleynen. Beide heren delen hun didactische achtergrond (tekenleraren opleiding en PABO) maar vooral ook de passie voor circus. Circus Tadaa! is uitgegroeid tot een professionele onderneming en kan groepen aan tot 1200 deelnemers met een afsluitende circusvoorstelling die niet langer duurt dan 1 uur.

Bij de verlengde schooldag duurt de schooldag één of meer dagen per week één of enkele uren langer. Die extra uren zijn bedoeld voor een uitbreiding van het lesprogramma op het gebied van sport en bewegen, kunst en cultuur en oriëntatie op jezelf en de wereld. De deelnemende scholen zijn:

  • Bassischool De Goede Herder
  • Kindcentrum Mozaïek
  • Basisscholen de Rakt/ OBS de Straap
  • Bassischool Silvester-Bernadette
  • Brede Basisschool de Vuurvogel
  • Basisschool Westwijzer

Bibliotheek Helmond-Peel, Cultuurcontact, Jibb+, Kunstkwartier, T-huis en LEVgroep maken samen een programma voor de kinderen die meedoen.

 

Tip de redactie

Ditishelmond.nl

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@ditishelmond.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geschreven door DitisHelmond Paula van Hout - Redactie

Eindredacteur DitisHelmond

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *