Coachingsprogramma Popsport terug in Brabant

Muzikanten tussen de 14 en 21 jaar kunnen de komende jaren weer meedoen aan Popsport: een traject waarbij ze persoonlijk gecoacht worden om hun eerste stappen te zetten richting een professionele muzikale carrière.

Met een traject op maat krijgen jonge muzikanten artistieke en zakelijke begeleiding van professionals uit de muziekindustrie. Vaak hebben Popsport muzikanten al eens meegedaan met Kunstbende en willen ze de volgende stap maken naar een aanmelding bij een rockacademie, talenthub of speelplek op de Popronde.

Gemotiveerde bands, DJ’s, producers, singer-songwriters, rappers en acts (tussen 14 en 21 jaar) kunnen zich nu aanmelden voor Popsport 2021 in Brabant. Ze krijgen dan artistieke en zakelijke
workshops, persoonlijke coaching, workshopdagen, ontmoetingen, optredens, een fotoshoot en een opname in een professionele studio.

Ze leren professionals uit de muziekindustrie kennen en ontmoeten muzikanten uit heel Nederland. Op basis van motivatie en potentie gaan een aantal provinciale acts na de zomer door naar het landelijke traject van Popsport, om vervolgstappen te maken. Deelname kost € 200,- per act of € 100,- voor solo-artiesten en kan via www.popsport.nl/aanmelden. Wanneer Popsport niet fysiek kan plaatsvinden door corona volgend jaar, dan zal er een online editie komen.

Foto: Popsport Brabant

Tip de redactie

Ditisonzewijk.nl – Helmond – Omroep Helmond

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@helmond.ditisonzewijk.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geschreven door Redactie DitisHelmond Jurre Sampers

Stagiaire DitisHelmond Mijn grootste droom is schrijver worden. Mijn grootste doel is een boek te kunnen uitgeven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *