Collecte week voor Rode Kruis: 13 tot 19 juni

De collecte van het Nederlandse Rode Kruis vindt dit jaar plaats van 13 t/m 19 juni. Dit betekent dat gedurende deze periode een Rode Kruis-collectant aan de deur kan komen. De collectant vraagt om een donatie die 100% ten goed gaat aan het werk van de Rode Kruis afdeling in Helmond.

Op dit moment zet het Rode Kuis zich in voor de grootste nationale hulpverleningsactie ooit sinds de Watersnoodramp. Van het ondersteunen van zorginstellingen, het verzorgen van vervoer naar coronateststraten en vaccinatielocaties, tot het uitdelen van voedselpakketten en boodschappen kaarten. “Onze hulp in Nederland is heel hard nodig. Om deze activiteiten met volle inzet te kunnen blijven voortzetten is de opbrengst van de collecte erg belangrijk. De opbrengst komt namelijk 100% ten goede aan het werk van Rode Kruis afdeling bij u in de buurt.”

Het is dit jaar ook mogelijk om op digitale wijze te collecteren voor het Rode Kruis. Meer informatie over digitaal collecteren voor het Rode Kruis is te vinden op www.rodekruis.nl/collecte.

Tip de redactie

Ditishelmond.nl

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@ditishelmond.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *