Coronatestlocatie Helmond blijft tot 11 februari dicht

Test- en vaccinatielocaties open en veilig

De test- en vaccinatielocaties in de regio Zuidoost-Brabant zijn vanaf maandag 8 februari weer open. Alleen de coronatestlocatie in de City Parkeergarage in Helmond blijft in verband met het winterweer nog tot en met donderdag 11 februari gesloten. Afspraken voor een coronatest in Helmond worden verplaatst naar de XL locatie in Eindhoven. 

De GGD houdt alle locaties veilig en goed toegankelijk door de toegangswegen sneeuwvrij te houden en te strooien. Zij regelen opvang op de locaties om bezoekers extra te begeleiden. Er is voldoende ruimte om beschut en warm te wachten op veilige afstand van elkaar.
“We kunnen ons goed voorstellen dat mensen met een gemaakte afspraak voor komende maandag, liever niet de straat op gaan. Mensen wordt gevraagd alleen weloverwogen op pad te gaan. Wie zich ongemakkelijk voelt om naar een coronatestlocatie of vaccinatielocatie te gaan, vragen we contact op te nemen met het GGD call-centrum waar eerder de afspraak mee is gemaakt om de afspraak te verzetten”, zegt de GGD. Mocht het vanwege mogelijke lange wachttijden of andere omstandigheden niet lukken het call-centrum te bereiken, kan hierover ook later nog contact op worden genomen met de GGD. Niemand moet zich op verplicht voelen de straat op te gaan.
Mocht het KNMI voor maandag 8 februari toch code rood afgeven, dan volgt nieuwe berichtgeving. Volg hiervoor onze website, facebook en twitter.
Lees hier meer over de afspraak voor een vaccinatie
Lees hier meer over de afspraak voor een coronatest

Tip de redactie

Ditisonzewijk.nl – Helmond – Omroep Helmond

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@ditishelmond.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geschreven door DitisHelmond Toon van de Wijk - Redactie

Toon van de Wijk "de Toon van de Wijk"

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *