Het Kasteeltuinconcert op vrijdag 14 juli heeft weer een top line-up met coverband Capital S op Hoofdpodium en een authentieke rockcovershow van Hillstone op Podiumtwee! Dus ‘COVER YOURSELF!’

HOOFDPODIUM VOOR CAPITAL S

Capital S is een van de beste Nederlandse soul, disco en funk coverbands. Na 7 jaar samen op de planken staan kan deze 12-koppige soulformatie alles aan; van zwoele soul klassiekers tot daverende disco hits. De groovy ritme sectie, 5-koppige dansende blazerssectie en 2  charmante zangeressen zetten elke feestje op zijn kop met ongekende energie! Het brede repertoire bevat tijdloze soulhits van legendes als Aretha Franklin en Etta James, tot moderne klassiekers van Bruno Mars en Jamiroquai. Voor ieder wat wils en gegarandeerd de voetjes van de vloer! In 2017 deed de band mee met de clash of the coverbands Benelux en haalde de finale in Paradiso en eindigde het avontuur als tweede. Deze avond is dansen in de kasteeltuin gegarandeerd.

PODIUMTWEE VOOR HILLSTONE

Hillstone gaat al heel wat jaren mee en dat voel je! In al die jaren heeft de (deels) Helmondse band vele en diverse mooie podia bespeeld; in hun eigen Helmond maar ook ver daarbuiten! De band brengt een authentieke en knallende rockcovershow met een vleugje rauwe vintage. Dus roepen ze voluit;  “𝐖𝐄 𝐃𝐎 𝐎𝐔𝐑 𝐁𝐄𝐒𝐓 𝐓𝐎 𝐑𝐎𝐂𝐊”.

TIJDEN & INFORMATIE

ACHT vrijdagen, heel juli en augustus Kasteeltuinconcerten in Helmond. Vrijdag 7 juli tot en met vrijdag 25 augustus. Toegang geheel gratis.

HOOFDPODIUM / VELD
19:30 uur Terrein en horeca geopend
20:30 – 21:30 uur Programma – Set 1
21:30 – 22:00 uur Pauze
22:00 – 23:00 uur Programma – Set 2
23:30 uur Terrein en horeca gesloten

PODIUM TWEE
19.00 uur Terrein en horeca geopend
19.30 – 22.30 uur Programma
22.30 uur horeca gesloten

Dit jaar staan weer diverse lokale foodtrucks tussen de duiventorens inclusief een sfeervol terras. Tegenover het kasteel kan men ook voldoende muntenverkooppunten en toiletvoorzieningen vinden. Nieuw dit jaar is onder andere de unieke cocktailbar naast de duiventoren met heerlijke zomerse cocktails en gin-tonics met een terras. Let op; Dit jaar wordt er voor het eerst gebruik gemaakt van herbruikbare cups!

Meer informatie over de Kasteeltuinconcerten Helmond vind je op www.kasteeltuinconcerten.nl.
Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes op Facebook of Instagram;
Facebook: www.facebook.com/kasteeltuinconcertenhelmond
Instagram: www.instagram.com/kasteeltuinconcertenhelmond
Alle nieuwtjes omtrent De Kasteeltuinconcerten als eerste ontvangen? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief via de website.

Tip de redactie

Ditishelmond.nl

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@ditishelmond.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geschreven door DitisHelmond Helene Ermens - Redactie

Helene Ermens - Redactie DitisHelmond.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *