Cursus ‘Duurzaam ouderschap na echtscheiding’

In de cursus ‘Duurzaam ouderschap na echtscheiding’ deel je ervaringen met anderen en krijg je inzicht hoe je beter met de situatie en de uitdagingen die op jouw pad komen, om kunt gaan. De cursus van Leren met LEV bestaat uit 6 bijeenkomsten en start op 4 maart in Helmond.

Verwerken

Na een scheiding wil je er zijn voor je kinderen en in goed contact blijven met je ex-partner. Maar hoe doe je dat, wanneer je leven op zijn kop staat? Hierbij kun je soms wel wat ondersteuning gebruiken. Dit wordt aangeboden bij de groepscursus ‘Duurzaam ouderschap na echtscheiding’ van Leren met LEV. Tijdens deze cursus leer je niet alleen van de trainer, maar ook van elkaar. Het geeft steun dat er lotgenoten zijn die met dezelfde vragen zitten.

Informatie en aanmelden

De cursus omvat zes bijeenkomsten van 2 uur. Voorafgaand aan de cursus vindt een voorgesprek plaats, waarin je kennis maakt met de trainers en een korte uitleg krijgt over de inhoud van de cursus. Samen bekijken LEV of het groepsaanbod goed aansluit bij de vraag.

Meer informatie over de training: Liesbeth Schobers: liesbeth.schobers@levgroep.nl, 06 41 03 88 25.

Aanmelden kan via: bit.ly/lerenmetlev-duurzaamnascheiding.

Deelname is veilig

Voor alle trainingen geldt dat Leren met LEV zich houdt aan de richtlijnen van het RIVM en de algemene basisregels (o.a. 1,5 meter afstand, groepsgrootte, ventilatie van de ruimte en voldoende hygiëne). Voorafgaand aan de training wordt een gezondheidscheck afgenomen. Zo kan iedereen veilig aan de training deelnemen. Mochten de maatregelen fysieke bijeenkomsten onmogelijk maken, dan zullen de bijeenkomsten online plaatsvinden.

www.lerenmetlev.nl

 

Tip de redactie

Ditisonzewijk.nl – Helmond – Omroep Helmond

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@ditishelmond.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geschreven door LEVgroep Helmond

Leven en samenleving veranderen voortdurend. Het is belangrijk dat ieder mens individueel tot zijn recht kan komen. Dat kan alleen in relatie tot anderen: thuis... Meer weergeven

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *