Cybersecurity workshop voor ondernemers

Een cyberaanval komt steeds vaker voor. Ook in het MKB. Dit kan ervoor zorgen dat IT-systemen langdurig buiten werking worden gesteld. De gastsprekers van Innovatiehuis De Peel vertellen tijdens een cybersecurity workshop hun verhaal en wat te doen om een cyberaanval op een bedrijf te voorkomen.

De workshop cybersecurity voor bedrijven en organisaties uit de Peel is op dinsdag 8 maart van 15:30-18:00 uur in het Helmond Sport stadion op Sportpark de Braak. Deelname is gratis. Aanmelden kan hier.

Een digitale ramp kan iedereen overkomen. Gastspreker William Verkoelen van Digimij zag zijn ICT bedrijf letterlijk in vlammen opgaan toen het pand van de buren verbrandde. Dankzij de juiste voorbereidingen waren ze 48 uur later al weer aan het werk.

Praktische tips

Erwin van Beinum, director Cybersecurity bij Ctac, werkte de afgelopen 10 jaar aan het veiliger maken van IT systemen. Vanuit zijn ervaring geeft hij praktische tips over het omgaan met digitale rampen. Het wordt een interactieve sessie in begrijpelijke taal waarin alle deelnemers van elkaar leren.

Foto: via Innovatiehuis De Peel

Tip de redactie

Ditishelmond.nl

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@ditishelmond.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.