Het Kasteeltuinconcert van 21 juli gaat jullie Brucifiën met coverband Brucified op het Hoofdpodium en zet je aan het dansen met het optreden van Porque No op Podiumtwee! Het wordt dus ‘Dancing in the Dark’ aanstaande vrijdag.

HOOFDPODIUM VOOR BRUCIFIED – BRUCE SPRINGSTEEN TRIBUTE

Geïnspireerd door de beroemde urenlange liveconcerten die Bruce Springsteen over de hele wereld geeft, is in 2017 de tributeband Brucified ontstaan. Springsteen haalde zijn inspiratie uit het leven. De kleine en grote gebeurtenissen van alledag, maar ook artiesten zoals Elvis
Presley, The Beatles en Johnny Cash leidden hem de weg naar de geweldige tekstschrijver, zanger en muzikant die hij is geworden. Brucified neemt je mee op deze reis. Met hun enthousiasme brengen ze een prachtige en veelzijdige ode aan Bruce Springsteen & The E-Street Band. Van zijn mooiste ballads tot rock-‘n-roll en van duetten tot muzikale ensembles. Brucified brengt niet alleen het oude repertoire, maar is ook vernieuwend. Ze evenaren de beleving die bij de liveconcerten van Springsteen hoort en brengen de passie en energie over op het publiek. Je beleeft een heerlijke avond. Kom kijken, geniet mee en GET BRUCIFIED! Bruce Springsteen verkocht in 2023 150.000 tickets voor Nederlandse shows, dus is populairder en actueler dan ooit tevoren!

PODIUMTWEE VOOR PORQUE NO – SALSA

Porque No is een salsaband met een breed assortiment aan salsahits! Van salsa tot aan bachata, maar ook de merengue mag zeker niet ontbreken. Porque No weet overal een spetterend optreden van te maken, onder leiding van leadzangers Nali Arias Mena en Miguelito Bomba.

TIJDEN & INFORMATIE

ACHT vrijdagen, heel juli en augustus Kasteeltuinconcerten in Helmond. Vrijdag 7 juli tot en met vrijdag 25 augustus. Toegang geheel gratis.

HOOFDPODIUM / VELD
19:30 uur Terrein en horeca geopend
20:30 – 21:30 uur Programma – Set 1
21:30 – 22:00 uur Pauze
22:00 – 23:00 uur Programma – Set 2
23:30 uur Terrein en horeca gesloten

PODIUM TWEE
19.00 uur Terrein en horeca geopend
19.30 – 22.30 uur Programma
22.30 uur horeca gesloten

Dit jaar staan weer diverse lokale foodtrucks tussen de duiventorens inclusief een sfeervol terras. Tegenover het kasteel kan men ook voldoende muntenverkooppunten en toiletvoorzieningen vinden. Nieuw dit jaar is onder andere de unieke cocktailbar naast de duiventoren met heerlijke zomerse cocktails en gin-tonics met een terras. Let op; Dit jaar wordt er voor het eerst gebruik gemaakt van herbruikbare cups!

Meer informatie over de Kasteeltuinconcerten Helmond vind je op www.kasteeltuinconcerten.nl.
Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes op Facebook of Instagram;
Facebook: www.facebook.com/kasteeltuinconcertenhelmond
Instagram: www.instagram.com/kasteeltuinconcertenhelmond
Alle nieuwtjes omtrent De Kasteeltuinconcerten als eerste ontvangen? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief via de website. Meer informatie of vragen? Mail naar info@kasteeltuinen.nl.

 

Tip de redactie

Ditishelmond.nl

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@ditishelmond.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geschreven door DitisHelmond Helene Ermens - Redactie

Helene Ermens - Redactie DitisHelmond.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *