Dansvereniging X-perience naar Eurodance 2022

Eurodance 2022 werd gehouden van vrijdag 6 tot en met zondag 8 mei. Aan het evenement namen dansverenigingen uit 4 landen deel: Nederland, België, Oostenrijk en Duitsland.

Het was voor de kanjers van de Teen een hele gave ervaring om voor de eerste keer deel te mogen nemen aan het Europese kampioenschap. De groep TeenGarde heeft afgelopen vrijdag de elfde plaats weten te bemachtigen. Voor de groep TeenModern werd het een hele mooie tiende plaats.

De categorie Hoofdklasse was zondag aan te beurt. Ook deze dag was niet onverdienstelijk. De groep DanceGarde heeft een mooie achtste plaats weten te bemachtigen. In een deelnemersveld van twaalf behaalde de DanceModern de negende plaats. De DanceFreestyle was de laatste groep deelnemers van DV X-perience op Eurodance 2022. Zij gingen met een mooie zevende plaats weer richting huis.

Iedereen hartelijk gefeliciteerd met de behaalde punten.

www.dvxperience.nl

 

Tip de redactie

Ditishelmond.nl

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@ditishelmond.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geschreven door Dansvereniging X-perience

DV X-perience: Wij zijn een vereniging die de garde- en showdanssport beoefent in wedstrijdverband, maar ook presenteren wij ons met veel plezier tijdens shows en evenementen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.