De Artiest van de maand mei 2021, Senna Willems is pas 16 jaar. Toch wist ze al landelijke bekendheid te krijgen door mee te doen aan het tv-programma We Want More van SBS6. Ze werd tweede in de finale. Dit was niet de eerste keer dat ze meedeed aan een televisieprogramma. In 2018 deed ze al mee aan The Voice Kids. Dat was het moment dat haar carrière van start ging. Ze kreeg boekingen binnen voor grote en kleine optredens. In datzelfde jaar won ze Volkszanger junior. Ze deed mee aan het Festival van het Levenslied in Tilburg.

Al heel jong wilde ze een carrière in de muziek. Ze is van plan een opleiding te gaan volgen voor sing/songwriter. Met heel veel plezier kijkt ze terug op haar ervaring bij We Want More. Ze heeft na afloop heel veel leuke reacties gekregen. En als kers op de taart heeft ze van André Hazes junior een uitnodiging gekregen om mee te doen aan Holland zingt Hazes in de Ziggodome in november.

Voor wie meer wil weten over De Artiest van de maand mei 2021 Senna, ze heeft een eigen website www.sennawillems.com 

Ook is ze te vinden op Instagram onder senna.willems

Op de vraag waar sta je over 10 jaar, antwoordt ze: Ik hoop dan mijn eigen concerten te geven, dat de mensen naar mij willen komen kijken en luisteren. En dan natuurlijk platen uitgeven met eigen nummers.

 

Tip de redactie

Ditishelmond.nl

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@ditishelmond.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geschreven door DitisHelmond Regina Blok - Redactie

Regina Blok Redacteur DitisHelmond Ik ben geboren in Den Haag. Vanwege mijn werk, in de IT, ben ik in 1994 verhuisd naar Helmond. In 1999 bij de Dierenambulance Helmond begonnen als vrijwilliger op de bus. Nu doe ik alleen nog thuis opvang, moederloze jonge katjes vanaf 1 dag oud tot wilde kleintjes van een week of 6, die gesocialiseerd moeten worden. Presentatrice bij het radioprogramma Nieuwsdesk bij Omroep Helmond. En nu dus ook redacteur bij DitisHelmond.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *