De bal ligt bij Helmond Sport, volgens wethouder Van Dijk. De afgelopen weken was het nieuwe stadion voor Helmond Sport groot nieuws. Velen hadden een mening, een visie en een oordeel. Omroep Helmond/Ditisonzewijk sprak met wethouder Harrie van Dijk. Hij probeert uit te leggen wat er moet gebeuren om voor Helmond Sport een nieuw stadion te creëren.

In een live interview vertelt sportwethouder Harrie van Dijk hoe de zaken er voorstaan. Hij geeft aan dat er uitvoerig is gesproken met het Helmond Sport bestuur. Het bestuur heeft aangegeven dat ze niet kunnen instemmen met het ontwerp dat is gemaakt voor een nieuw stadion.

Het bestuur vond in het ontwerp geen solide basis om samen verder te gaan. De wethouder geeft aan dat de teleurstelling bij iedereen erg groot is. De gemeente heeft wel de ambitie om in ieder geval de sport- en beweegcampus te realiseren. Hij vertelt dat de deur altijd open blijft staan voor Helmond Sport om te praten over een oplossing, maar dat de bal bij Helmond Sport ligt.

Tip de redactie

Ditishelmond.nl

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@ditishelmond.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geschreven door DitisHelmond Toon van de Wijk - Redactie

Toon van de Wijk "de Toon van de Wijk"

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *