De Beren zoekt franchisenemer voor paviljoen Geukerspark

Het staat er alweer enkele jaren leeg en verlaten, het beoogde horecapaviljoen in het Helmondse Burgemeester Geukerspark. Dit energie-neutrale paviljoen was bedoeld als een aantrekkelijke eye-catcher in het park en zou uitgebaat gaan worden door restaurantketen De Beren. Maar tot op heden vond De Beren nog geen franchisenemer. Het leidde dan ook tot allerlei speculaties in de stad. Maar wellicht verandert dat snel. Want maandag meldt de restaurantketen dat de actieve zoektocht naar een franchisenemer weer is opgestart.

“Na een korte pauze is de zoektocht naar een franchisenemer voor de prachtige nieuwe locatie van restaurantketen De Beren in Helmond weer in volle gang”, zo meldt De Beren maandag. Volgens een woordvoerder van de restaurantketen lag de nadruk enige tijd vooral op het versterken van bestaande vestigingen. Hierdoor kwam de uitbreiding even op een lager pitje te staan. Toch begon De Beren dit jaar weer actief met uitbreiden. Eerder dit jaar openden bijvoorbeeld al drie nieuwe vestigingen in Den Haag-Ypenburg, Nederweert en Valkenburg-Centrum. “Nu de focus opnieuw ligt op groei, wordt ook de zoektocht naar franchisenemers voor De Beren Helmond weer volop gestart”, aldus de woordvoerder.

‘Alle ingrediënten voor succes’
Gelegen in het splinternieuwe Burgermeester Geukerspark, biedt deze locatie volgens De Beren een geweldige kans voor ondernemers. ‘’Deze plek in Helmond is perfect voor een De Beren restaurant. We zijn blij dat we de zoektocht naar een gedreven ondernemer weer kunnen hervatten. Met de ideale combinatie van locatie, sfeer en eigentijdse uitstraling heeft dit restaurant alle ingrediënten in huis om uit te groeien tot een succes,’’ zegt Ad Schaap, CEO van De Beren. ‘’De combinatie van het groene Burgermeester Geukerspark en de strategische ligging in de nabijheid van bedrijven en drukbezochte plekken, maakt dit een aantrekkelijke bestemming. Voor zowel lokale bewoners als zakelijke klanten.”

Modern
Het nieuwe architectonische paviljoen telt zo’n 375 vierkante meter aan horeca-oppervlakte en meer dan 300 vierkante meter terras. “Het ontwerp, dat veel lichtinval biedt door de ruime glaspartijen en het gebruik van natuurlijke materialen, creëert een uitnodigende sfeer”, vertelt Ad Schaap. “Het terras sluit bovendien perfect aan op het omliggende park, waardoor gasten volop kunnen genieten van de groene omgeving. De sfeer van het restaurant is cruciaal voor de ervaring die we de gasten willen bieden. Met een moderne inrichting en het gebruik van natuurlijke elementen creëerden we een omgeving waarin gasten kunnen genieten en ontspannen.”

Franchisenemer
Voor de vestiging in Helmond is De Beren nu op zoek naar enthousiaste en ambitieuze ondernemers. Schaap: ‘’We zijn op zoek naar mensen die kansen zien en bereid zijn deze te benutten. Iemand met een passie voor de horeca en de motivatie om deze vestiging tot een succes te maken. Met de sterke ondersteuning van De Beren kunnen franchisenemers rekenen op hulp in alle aspecten van het ondernemen. ‘Wij bieden begeleiding in inkoop, marketing en operationele processen. Zodat onze ondernemers zich volop kunnen richten op het creëren van een geweldige ervaring voor hun gasten.’’

Belangstellende franchisenemers kunnen contact opnemen met De Beren via de website www.beren.nl/franchise.

Lees ook: ‘Horecapaviljoen in Burgemeester Geukerspark bijna klaar

Tip de redactie

Ditishelmond.nl

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Altijd Dichtbij!
E-mail: redactie@ditishelmond.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Gepubliceerd door Dit is Helmond John Janssen - Redactie

Eindredacteur Dit is Helmond

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *