Carnaval met Het Bijna Waanzinnig Weekend Ensemble

Op donderdagavond 24 februari staat in de radioshow Het Bijna Waanzinnig Weekend Ensemble carnaval centraal. DitisHelmond Radio biedt een feestelijke avond van acht tot tien uur ’s avonds met De Grote Het Bijna Waanzinnig Weekend Ensemble Carnavalsspektakel Show. In deze radioshow gaan Niek Meeuws, Daan Elbers, Rutger van Lieshout en Niels Steenbergen zorgen voor een flinke dosis gezelligheid voor de hele familie.

“De Grote Het Bijna Waanzinnig Weekend Ensemble Carnavalsspektakel Show is dé grootste carnavalsshow op donderdagavond van DitisHelmond Radio waarbij we de carnavalsstemming op willen peppen.”, vertelt Niek, “Door de variatie in muziek wordt het een topavond. De hele avond muziek van carnaval tot feest en van feest tot carnaval. Om het nóg leuker te maken, de telefoonlijn staat altijd open.” Binnen het programma staan interactie, feest en gezelligheid centraal.

In de twee uur durende radioshow komen nieuwe carnavalsplaten voorbij, maar ook de klassiekers passeren de revue. Dus zet de radio op standje burenruzie, trek oew pekske ân en feest mee!

De Grote Het Bijna Waanzinnig Weekend Ensemble Carnavalsspektakel Show is 24 februari van 20:00 uur tot en met 22:00 uur te beluisteren op DitisHelmond Radio.

Tip de redactie

Ditishelmond.nl

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@ditishelmond.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geschreven door DitisHelmond Toon van de Wijk - Redactie

Toon van de Wijk "de Toon van de Wijk"

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.