De zestienjarige Kyell de Haas laat zijn make-up talenten zien in het nieuwe TV-programma genaamd Make-up Cup. In het programma laten jonge talenten hun make-upvaardigheden zien en laten zich beoordelen door de beroemde Youtube-ster Nikkie de Jager. De eerste aflevering is zaterdag 9 januari online gekomen. De Helmondse Kyell vertelt hoe hij dit heeft ervaren. 

Kyell heeft zijn passie voor make-up ontdekt door zijn zus. Hij vond make-up steeds interessanter worden, daarom stal hij een keer make-up van zijn zus. Het moment dat Kyell de make-up op deed voelde hij zich herboren. ‘’ Het voelde alsof ik heel de wereld aan kon’’  Sindsdien richtte hij zich steeds meer op make-up. Kyell was eerst bang voor de reacties. ”Wat zouden andere mensen ervan denken?”. Maar eenmaal toen hij begon met het opmaken kreeg hij alleen maar positieve reacties.

De Make-up Cup strijd

Kyell vond het een fantastische ervaring. De kandidaten worden begeleidt door Nikkie de Jager en elke week een andere gastjury. Deze week was de gastjury Monica Geuze. ‘’Het is zó leuk om met zulke grote namen te mogen werken’’ Monica en Nikkie zijn namelijk in Nederland erg bekend en zijn echte make-up iconen. Kyell vertelde dat de kandidaten het onderling ook erg goed met elkaar kunnen vinden en dat ze zelfs vaker gaan afspreken als dat weer kan.

Benieuwd of Kyell door is naar de volgende ronde?

Tip de redactie

Ditishelmond.nl

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@ditishelmond.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geschreven door DitisHelmond Toon van de Wijk - Redactie

Toon van de Wijk "de Toon van de Wijk"

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *