De Helmondse Musical verplaatst naar 15 juli 2022

De voorstelling ‘Er liep een leeuw door de stad’, door de Helmondse Musical in Theater Het Speelhuis gaat zondag 2 januari 2022 niet door vanwege de huidige coronamaatregelen. De première van deze voorstelling is verplaatst naar vrijdag 15 juli 2022 om 20.15 uur.

De kaarten die mensen al in bezit hebben, blijven geldig voor deze nieuwe speeldatum. Het beste is om de nieuwe datum en tijd alvast in agenda en op de kaarten te noteren.

Andere speeldatum?

Voor mensen waarbij deze nieuwe datum niet gelegen komt, maar die toch de voorstelling op een andere datum willen bezoeken, kunnen een mail sturen aan bespreekbureau@theaterspeelhuis.nl met vermelding van telefoonnummer. Een medewerker neemt dan telefonisch contact op om samen een passende oplossing te vinden voor een andere speeldatum (de speelperiode is van 15 juli t/m 24 juli 2022).

Verhinderd?

Mensen die onverhoopt verhinderd zijn op de nieuwe datum en ook geen gebruik maken van een andere datum, kunnen dit aangeven door een e-mail te sturen aan bespreekbureau@theaterspeelhuis.nl met vermelding van IBAN nummer. Het Speelhuis stort het betaalde bedrag dan terug.

(Foto: Henk van Dijk)

 

Tip de redactie

Ditishelmond.nl

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@ditishelmond.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geschreven door DitisHelmond Paula van Hout - Redactie

Eindredacteur DitisHelmond

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *