De HelmondseUitagenda stopt na vier jaar

Na vier jaar komt er een einde aan de HelmondUitagenda. Vanaf januari 2023 zijn de benodigde financiële middelen voor Stichting Helmond Marketing niet meer beschikbaar om de Helmond Uitagenda te kunnen continueren. In december zal de allerlaatste fysieke editie verspreid worden, daarna is een actuele agenda nog wel digitaal te bekijken op visithelmond.nl.

In 2019 kreeg Stichting Helmond Marketing de opdracht van de gemeente Helmond om de HelmondUitagenda vier jaar lang te produceren. Er ontstond een bijzondere en bestendige samenwerking tussen Stichting Helmond Marketing als opdrachtgever, De Cacaofabriek (redactie) en Deamer Media Design (vormgeving). De HelmondUitagenda verscheen maandelijks in een oplage van 4000 stuks en was te vinden op 400 adressen in Helmond en de regio. De culturele instellingen, de plaatselijke horeca en evenementorganisatoren konden hun bijzondere verhalen en programma op deze manier delen met het publiek.

Jochem Otten: “Dat wij het jammer vinden mag duidelijk zijn. Evenals het feit dat we al die edities met liefde hebben gemaakt”

 

Tip de redactie

Ditishelmond.nl

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@ditishelmond.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geschreven door Helmond Marketing

Helmond Marketing verbindt! Wij spelen een actieve rol in de Helmondse samenleving. Samen met u ontwikkelen wij middelen om de stad op een eenduidige manier te vermarkten.

Dit artikel heeft 2 reacties

  1. Maria Vermeer Reply

    Wat ook vermeld mag worden is dat VVV Helmond al jaren de database vult en verzorgt waarop de (digitale) Helmond uitagenda gebaseerd is.

  2. Chris Vinke Reply

    Daar heb je gelijk in Maria.
    De VVV is altijd een pijler geweest in het actueel houden van het activiteitenaanbod in de stad. Gelukkig blijft de digitale versie met het actuele overzicht van activiteiten in Helmond (visithelmond.nl) wel in de lucht, met steun van de VVV.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.