De Kluppels annuleren alle activiteiten tot aan Carnaval

De Kluppels hebben met pijn in het hart moeten besluiten alle carnavalsactiviteiten in de aanloop naar Carnaval (tot en met 23 februari) te annuleren. De carnavalsvereniging zag geen andere mogelijkheid, gezien de nog altijd geldende coronamaatregelen en de hoge besmettingsgraad. Over hoe de vijf dagen Carnaval eruit gaan zien, neemt de carnavalsvereniging samen met de instanties later een besluit.

De Kluppels betreuren dat deze evenementen opnieuw niet door kunnen gaan. Niet in de laatste plaats voor Prins Patrick d’n 1e, omdat hij zijn carnavalsseizoen toch anders had voorgesteld.
De carnavalsvereniging uit het Kluppelrijk (Mierlo-Hout) had als opmaat richting carnaval een zevental evenementen gepland staan. Deze zijn allemaal afgelast. Het gaat om de volgende evenementen:

  • Presentatie het Kluppelblad
  • Aantekenavond voor het boerenbruidspaar
  • Show- & Zwetsavonden
  • Ouderenmiddag
  • Boerenbruiloft
  • Kluppelkes warming-up party
  • Daupfist

De carnavalsvereniging onderzoekt nog wat de mogelijkheden zijn voor Carnaval 2022. Carnaval wordt dit jaar gevierd van vrijdag 25 februari tot en met dinsdag 1 maart. De Houtse Kluppels hadden voor deze Carnaval weer een bomvolle line-up. Op vrijdagmiddag de start van Carnaval: Vijf Uurkes Vurraf, gevolgd door de zaterdagoptocht, de verschillende feestavonden en carnavalsmiddagen voor de kinderen. Later wordt duidelijk of en in welke vorm deze evenementen door kunnen gaan. CV De Kluppels houdt alle opties open, ook het verplaatsen van enkele evenementen naar het voorjaar.

Tip de redactie

Ditishelmond.nl

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@ditishelmond.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geschreven door De Houtse Kluppels

Carnaval organiseren voor iedereen in Mierlo-Hout.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.