Maandag Middag Kerstmatinee op DitisHelmond-radio

Nu Sinterklaas terug is naar Spanje, klopt de kerstman aan bij DitisHelmond. Maandag 7, 14 en 21 december zendt de Maandag Middag Matinee de mooiste, leukste, bekendste en meest sfeervolle kerstnummers uit op DitisHelmond-radio.

Van 14.00 uur tot 17.00 uur wisselt presentator Anton de nieuwsberichten af met heerlijke kerstmuziek om warmte en sfeer te brengen in deze koude decembermaand, in een rare tijd waarbij we wel wat gezelligheid kunnen gebruiken.

Natuurlijk zijn uw kerstverzoekjes en berichtjes van harte welkom. Gewoon iemand de groetjes doen, dat mag natuurlijk ook. Stem af op DitisHelmond en luister mee naar de Maandag Middag Kerstmatinee met een kopje koffie, thee of lekkere warme chocomel. It’s the most wonderful time of the year….

DitisHelmond-radio is te beluisteren via de Ether FM 107.2 MHz en via de Kabel 94.4 MHz.

Tip de redactie

Ditisonzewijk.nl – Helmond – Omroep Helmond

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@helmond.ditisonzewijk.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geschreven door Omroep Helmond

Omroep Helmond, het lokale TV en Radio station van Helmond Stadsradio Helmond is al vanaf 1984 in de lucht (FM 107.2 Mhz) en op de kabel (FM 94.4 mhz). Onze organisatie heeft ook de beschikking over een TV - kanaal op de kabel frequentie 256, en UPC digitaal kanaal 31.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *